"Vi bygger och renoverar i hela Mälardalen!"

Om Oss

Tunafors Bygg AB startades år 2016 av Jonas Olsson och är ett byggföretag i Mälardalen som med stort engagemang driver ditt projekt hela vägen från idé till färdigställande.

Vi är idag 7 anställda på företaget och är sedan starten övertygade om att nyckeln till exceptionell produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete. 

Vår Vision

Vår vision är att vara ett självklart val för företag och privatpersoner när kvalité och byggkunskap i ett helheltsperspektiv är viktigt.

Tunafors Bygg ska tillföra ett mervärde och förtroende till kunden när tid och totalkostnad med ett miljö och säkerhetstänk är en naturlig del i arbetet och tjänsten.

Tunafors Bygg strävar ständigt efter målet att vara ett bättre alternativ i branschen. Vi vill att du ska vara lika stolt som vi över vad vi byggt tillsammans.

Byggföretag i Eskilstuna

Hur vi jobbar

Vi ordnar allt från nybyggnation till ombyggnation och renoveringar. I total- eller generalentreprenad leder vi arbetet och samordnar alla inblandade parter. Våra engagerade och kunniga medarbetare tar alltid ett stort personligt ansvar och hänsyn till pågående verksamheter.

Samverkan är vår ledstjärna. Genom ett nära, ärligt och öppet samarbete med våra kunder och leverantörer har vi hittat nyckeln till kvalitet och resultat som skapar värde för alla inblandade.

Kontakta oss idag för mer information!

KONTAKTA OSS IDAG