Pvc Fönster Vrid i helt unik design.

8 fördelar med Vridfönster PVC vs Träfönster

Läs de 8 punkterna nedan för att förstå varför du behöver köpa vridfönster i PVC för att bli riktigt nöjd, istället för att chansa med något annat material som tar din tid från sånt du tycker om att göra. OBS! Detta är inga vanliga dreh-kipp pvc fönster och ska INTE JÄMFÖRAS med inåtgående pvc fönster som är betydligt billigare. Vi erbjuder även sådana pvc fönster vid önskemål.

 

1. VRIDFÖNSTER PVC HAR UNDERHÅLLSFRIA PROFILER Profilen i Vemdalen Vridfönster PVC är som namnet antyder av PVC. Detta material är mycket vädertåligt samt slitstarkt och har en betydligt längre livslängd gentemot trä. Profilen är invändigt förstärkt med en stålkärna för ytterligare stabilitet.

 

2. VRIDFÖNSTER PVC FÅR INGA MISSFÄRGNINGAR PVC-materialet har funnits inom byggbranschen i årtionden nu och har utvecklats markant på senare tid, vilket har gett enastående resultat i materialets hållbarhet mot väderpåfrestningar i vårt krävande nordiska klimat. Materialet påverkas ytterst lite av UV-strålning och får endast en något mattare yta efter ca 5 år men färgen förändras inte.

3. VRIDFÖNSTER PVC HAR HÖGRE INBROTTSSÄKERHET Vemdalen Vridfönster PVC från VILENTA har en högre säkerhetsnivå genom att bågen låser in i karmen både neråt i tre punkter (på fönster bredare än modulmått 10) samt in i sidan på båda sidor vilket ger totalt 5 låsnings punkter plus att fönstret har en bakkantssäkring i överkant. Detta är betydligt säkrare än övriga vridfönster på marknaden som oftast endast låser in i karmen längst ner på sidorna.

 

 

4. VRIDFÖNSTER PVC GER MER LJUSINSLÄPP Vemdalen Vridfönster PVC har en underbart låg profilhöjd på endast 85 mm får du helt enkelt hela 3 cm mer glasyta på både höjden och bredden om du jämför mot ett traditionellt vridfönster i trä som vanligtvis har en total profilhöjd på ca 100 m1214142555m.

 

 

 

5. VRIDFÖNSTER PVC HAR BÄTTRE U-VÄRDE Genom att VILENTA Vridfönster har en PVC-profil så har profilen flera kammare som är fyllda med stillastående luft. Och just luft är bland de bäst isolerande ”materialen” då det hålls förhållandevis stilla. Och just att profilen är 120mm djup skapas ytterligare kammare som ger extra isolering. Denna djupa profil tillåter därmed även att vi använder oss av extra tjocka 3-glaskassetter upp till 48 mm med argon gas mellan glasskikten. Detta tillsammans ger dig ett fantastiskt fönster med ett ledande isolervärde och för EU-standardmåttet 1230×1480 har fönstret ett U-värde på låga 0,8 W/m2K i hela konstruktionen.

 

6. VRIDFÖNSTER PVC HAR DOLDA BESLAG Med dolda beslag menas att man helt enkelt inte ser gångjärnen på VILENTA Vridfönster PVC. De sitter mellan karm och båge plus att det sitter en gummilist i ytterkanten mellan karm och båge hela vägen runt som både skyddar beslagen och hindrar smuts och annat att tränga in emellan.

 

 

7. VRIDFÖNSTER PVC HAR SNYGGARE DESIGN Design blir allt viktigare och viktigare. Dock är det ofta svårt att kombinera bra isolervärden och funktion med den perfekta designen. Men här har du det! VILENTA Vridfönster PVC. Låg profil som passar alla typer av fastigheter ger stora sköna glasytor plus dolda beslag ger de där sista touchen som krävs för det perfekta utseendet.

 

 

8. VRIDFÖNSTER PVC GER MER KÄNSLA! Sist men inte minst; Känslan! Kanske det viktigaste ändå? Självklart har du känslan i dina Vemdalen Vridfönster PVC om inte annat! Kvalitén känner du direkt. Gediget konstruerade fönster som förmodligen håller hela fastighetens livslängd?

texten är tagen från www.vilenta.se

Vridfönster: https://www.vilenta.se/vridfonster

Vikdörrar: https://www.vilenta.se/vikdorrar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *